Welkom op de website van Samenwerkende Huurdersorganisaties Ymere.

U komt deze website binnen via het Digitaal Huurderspanel. Dat betekent waarschijnlijk dat u actief de enquêtes van het Digitaal Huurderspanel invult. Graag willen wij u daar hartelijk voor bedanken. Dankzij u krijgen we meer inzicht in de ervaringen, ideeën en wensen van huurders. SHY kan dit gebruiken in haar adviezen aan de corporatie. Ontzettend bedankt!

Meedoen

Of doet u als huurder van Ymere nog niet mee met het Digitaal Huurderspanel? Meld u dan hier aan. Meedoen met het Digitaal Huurderspanel vraagt niet zoveel tijd en de resultaten zijn belangrijk voor ons, voor Ymere, maar ook voor u! Hoe meer huurders meedoen hoe betrouwbaarder de resultaten zijn. Met de resultaten kunnen wij als huurdersorganisatie nog beter voor u als huurder van Ymere opkomen.

Meer weten over huurdersorganisaties

Bent u nieuwsgierig wat u als huurder van Ymere nog meer kunt doen naast het Digitaal Huurderspanel? Wilt u zich actief inzetten voor de huurders van uw gemeente? Neem dan eens een kijkje op de website van de lokale huurdersorganisatie bij u in de buurt. Wilt u meer weten over de SHY, bekijk dan deze pagina.